Losing oil - Modern Hemi Forums
   
Click here to visit LS1Tech
   
Click here to visit Performance Trucks
   
Click here to visit Mod Motor Tech
   
Click here to visit Modern Hemi

Modern Hemi Forums  


Internal Engine Blocks | Cylinder Heads | Rotating Assy | Camshafts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-26-2014, 09:44 AM   #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1
Default Losing oil

Ok, Strange issue here. 2011 Hemi in 1/2 ton 4x4 truck. I do all the oil changes myself and always put 7 quarts in. Last weekend I drained the oil and only got 4 quarts out of it. It has no leaks, I checked. engine and under the chassis is spotless. And it does not smoke at all either on start up or driving. Runs great and clean. So how could it have lost 3 quarts of oil in 7000 miles? I use Valvoline full synthetic 5w30 just FYI. And it has about 50k miles on it.
Taxman20 is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OIL in Intake Manifold!!! graffiti oner External Engine 5 10-01-2010 03:09 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:44 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.